sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Obuv » Dámska obuv » Turistická obuv » Vysoké

NAŠA CENA    180.5 EUR
 
BEŽNÁ CENA212.3,-
UŠETRÍTE31.8,- (15%)
DOPRAVAzadarmo
Vivobarefoot Magna FG je vysoko funkčná, multiterénna turistická obuv, vyrobená z kože z voľne chovaného hovädzieho dobytka a s podšívkou aj šnúrkami z organickej bavlny.
Vlnená komín okolo členku umožňuje maximálnu voľnosť a flexibilitu pohybu a spolu s vyberateľnou termovložkou zaručuje ešte väčší tepelný komfort pri chladnom počasí. Vaše chodidlá tak zostanú v teple a pohodlí za akéhokoľvek počasia a vy si tak môžete užívať svoje dobrodružstvá bez obmedzenia. Vydajte sa do sveta za nezabudnuteľnými zážitkami a vnímajte pôdu pod nohami pri každom kroku.

Vlastnosti:

Vrch: prvotriedna useň Pittards Wild Hide, vlnený návlek (useň, textília)
Podšívka a stielka: useň, textília
Podrážka: 3mm gumová podošva s 2,5mm multiterénnym vzorom, oderuodolná, s patentovanou ochranou odolnou proti prepichnutiu, vhodná pre všetky prírodné povrchy, či už pre bahnité, tak aj pre tvrdé kamenisté cesty a hory
Zaväzovanie: šnúrky
Vnútorná vyberateľná vložka: áno, termovložka
Vegánske: nie
Odporúčanie: Vnútorné vložky topánok VIVOBAREFOOT, slúžia hlavne v chladných dňoch pre zachovanie tepelného komfortu. Ďalej ich odporúčame v prvých dňoch a týždňoch chôdze a behu v barefoot topánkach, aby si chodidlá postupne zvykli na prechod z klasických topánok. Potom, rovnako ako v dňoch s teplotami nad bodom mrazu, odporúčame vložky vybrať pre umocnenie pocitu chôdze naboso.

Art.No.: VMAZ
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz