sk cz
Výhradné zastúpenie pre Česko a Slovensko

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
OD 30 EUR DOPRAVA ZADARMO, 390 VÝDAJNÝCH MIEST.

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej „zákon“) a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679

Predávajúci (Karel Kadečka, IČO: 41763645, Pravoúhlá 17, Praha 5) sa zaväzuje, že získané údaje poskytnuté kupujúcim pri objednávaní, budú slúžiť výlučne na účely pre ktoré kupujúci vyjadril súhlas alebo pre potreby predávajúceho a to na identifikáciu kupujúceho, k realizácií a zúčtovaní platby za nakúpený tovar a na správne doručenie.

V prípade objednania tovaru kupujúcim postupuje predávajúci podľa §13 ods. 1 písm. b) zákona. V prípade neposkytnutia kontaktných informácií kupujúceho nie je možné vykonať službu alebo dodať tovar. Zoznam spracovávaných osobných údajov v prípade zmluvných a predzmluvných vzťahov za účelom dodania služby alebo tovaru: meno, priezvisko, e-mailová adresa, telefón, ulica, číslo ulice, mesto, PSČ.

V prípade udelenia súhlasu kupujúceho na účel priameho marketingu podľa §13 ods. 1 písm. a) zákona, bude predávajúci oprávnený zasielať reklamné ponuky a informácie o zľavách, produktoch a akciách na e-mailovú adresu poskytnutú pri registrácii. Zoznam spracovávaných osobných údajov v prípade udelenia súhlasu: prihlasovacie meno, e-mailová adresa. Súhlas je možné kedykoľvek odvolať a udeľuje sa na dobu 2 roky.

Predávajúci tieto informácie neposkytne tretím osobám, ani iným subjektom, s výnimkou organizácií a subjektov, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre vybavenie objednávky. Sú to najmä prepravné spoločnosti (meno, adresa, telefonický kontakt), pričom sa údaje poskytujú vždy jednorázovo pre vybavenie konkrétnej objednávky.

Kupujúci si môže kedykoľvek svoje osobné údaje opraviť, vymazať, alebo obmedziť spracovávanie po prihlásení sa na stránke https://www.ferrino.sk/klub_login.php.

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz

facebook
Copyright © 2005 - 2018 Všetky práva vyhradené Ferrino.sk