sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Dámske oblečenie » Mikiny a svetre

Mikina Fleece Grid Jacket Women’s

Fleece Grid Jacket Women’s

NAŠA CENA    172.3 EUR
 
BEŽNÁ CENA229.7,-
UŠETRÍTE57.4,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Dámska pružná, ľahká a priedušná mikina, ktorá poskytuje maximálne pohodlie a ochranu aj v extrémnych horských podmienkach. S celozapínacím zipsom.
Dámska mikina Ortovox Merino Fleece Grid je skvelou voľbou pre všetkých horolezcov i milovníkov vysokohorskej turistiky, ktorí hľadajú ľahké, priedušné a zároveň odolné a dobre izolujúce oblečenie pre náročné výpravy do hôr.
Podšívka štruktúry mriežky je z vysoko kvalitnej Merino vlny, ktorá výborne odvádza pot a reguluje telesnú teplotu. Kanáliky zároveň vytvárajú vzduchové vrecká, vďaka ktorým mikina skvele tepelne izoluje.

Ergonomické prvky, ktoré chránia
Rovnako dobrá je mikina doma v horskom údolí aj na vrcholkoch tých najvyšších alpských štítov. Veľkou výhodou tejto fleece mikiny je ergonomický strih, ktorý Vám zaistí voľnosť pohybu. Vložka na hrudi z materiálu Merino Fleece Light, ktorá Vás ochráni pred studeným horským vetrom. Do veľkého vrecka na hrudi navyše jednoducho schováte mapu alebo topo a ušetríte si tak skladanie ťažkého batohu.

Na všetky alpské dobrodružstvá
Mikina Ortovox Fleece Grid vyniká svojou skvelou funkčnosťou v tých najextrémnejších podmienkach. Skoro nič neváži a vďaka vaflovej štruktúre je veľmi teplá. Skvele funguje ako v údolí tak aj pri zimnom lezení na vrcholkoch hôr. Je elastická, skvele sedí a je veľmi odolná takže je ideálnym spoločníkom do hôr.

Merino Fleece Grid
Materiál Merino Fleece Grid je ideálny pre dlhé dni strávené v horách. Je ľahký, elastický, vysoko priedušný a má skvelú odolnosť voči oderu.
Tvorí ho podšívka z najkvalitnejšej merino vlny s vonkajším povrchom z polyesteru. Výnimočnosť materiálu spočíva vo vaflovej štruktúre na vnútornej strane. Vďaka technológii pletenia je materiál nielen ľahký a vysoko priedušný, ale zároveň aj skvele izoluje teplo.
Vlna na vnútornej strane je nielen veľmi pohodlná, ale aj výborne odvádza pot a pomáha regulovať teplotu.
Vonkajšia strana je zhotovená z polyesteru, ktorý je veľmi odolný, elastický a podporuje rýchle schnutie. Jeho najväčšou výhodou je jeho tvarová stálosť a skutočne dlhá životnosť. Kombinácia polyesteru a vaflová konštrukcia vnútornej vlnenej strany vytvára neoprénový efekt, kedy sa na vnútornej strane drží teplo vo vzduchových vreckách a vonkajší polyesterový úplet zabraňuje prefúknutiu a vytvára bariéru proti strate tepla.

Najkvalitnejšia merino vlna
Ortovox používa iba tú najkvalitnejšiu merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, ktorý časom degraduje iba zanedbateľne a svoje funkčné vlastnosti si zachováva mnoho rokov.
Vlastnosti merino vlny:
Dokáže prirodzene regulovať vlhkosť – absorbuje vlhkosť do svojej vnútornej štruktúry a na povrchu zostáva suchá.
Dokáže prirodzene regulovať telesnú teplotu – má veľký termoregulačný rozsah.
Je 100% šetrná k životnému prostrediu a je ekologicky udržateľná.
Má antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu dokáže neutralizovať pachy.
Je mäkká, neškriabe a je pohodlná pri nosení.
Je nenáročná na údržbu a má dlhú životnosť.

Materiál: Merino Fleece Grid
Počet vreciek: 2x
Strih: Regular fit
Zips: celoprepínací YKK

Art.No.: OVX-87202
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz