sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Vybavenie » Varenie a jedlo » Riad » Sady riadu a hrnce

NAŠA CENA    66.3 EUR
 
DOSTUPNOSŤSKLADOM
DODANIE PO SRnajneskôr do 05.04.2024
BEŽNÁ CENA82.9,-
UŠETRÍTE16.6,- (20%)
DOPRAVAzadarmo
812/5000
Sada pre dve osoby s najvyššou úpravou povrchu Pinnacle, ktoré získala mnoho outdoorových ocenení. Do sady je možné umiestniť aj plynový varič aj plynovú kartušu (do 230 g). Perforovaná pokrievka z BPA Free plastu umožňuje bezproblémový únik pár z hrnca a zároveň slúži ako sitko napríklad pre zliatie vody z cestovín. Pohodlná skladacia rukoväť zapadne do presne umiestnených zarážok ako pre prepravu tak pre varenie. Unikátny hrnček a miska s nízkym ťažiskom zabraňuje vyliatiu. Viečko u hrnčeka možno použiť ako náustok. Tento hrnček sa po obvode vybavený neoprénovým obalom. Obal celej sady je možné využiť ako nádobu na vodu alebo ako umývadlo pre umytie riadu. Úprava povrchu Pinnacle ponúka maximálne efektívny nepriľnavý trojvrstvový Teflon®, ktorý je tvrdený technológiou Radiance®, ktorý je odolná proti poškriabaniu kovovým príborom.
Materiály
Pinnacle: Použitý materiál
  - Špičková odolnosť, efektívna distribúcia tepla.

Materiál predurčený k špičkovým výkonom a k pohodliu na vašich cestách pre tých, ktorí nehľadajú kompromis.

GSI je priekopníkom v používaní anodizovaného riadu pre outdoor. Použité anodizované povrchy vyhrali mnoho cien a nastavili štandard pre špičkové vybavenie do prírody. Táto úprava dokonale a kompletne chráni hliník pred kontaktom s vonkajším prostredím. Stačí sa pozrieť na naše vybavenie a hneď uvidíte rozdiel.

Teflón s radiance technológiou
Vyvinuté predovšetkým pre kempovanie spoločne s firmou DuPont. Technológia RADIANCE je revolúciou medzi nepriľnavými povrchmi kuchynského riadu. Táto nová technológia optimalizuje rozloženie teploty pri varení, viac než kedykoľvek pred tým. Technológia troch povrchov naviac zaisťuje väčšiu odolnosť proti poškrabaniu a opotrebovaniu, ktorá umožňuje použitie väčšiny kovových nástrojov.

Výborná distribúcia tepla
Vysoká oderuvzdornosť
O 25% rýchlejší ohrev

Infinity - materiál pre výrobu plastového riadu: Použitý materiál
  - Predstavuje veľký skok vpred v čistých a „zelených“ technológiách plastov. Ide o ultra-ľahkú, recyklovateľnú, BPA-free alternatívu polykarbonátom. Vďaka výnimočnej čírosti, INFINITY ponúka rovnakú kvalitu ako poly-karbonát s 25% redukciou váhy. INFINITY naviac neabsorbuje zápach jedál, ako ostatné plasty a nevylučuje zmäkčovadlá ani iné chemikálie do jedál či nápojov. Je dokonale umývateľná a zachováva si vysokú životnosť…

Vlastnosti:
- Kompletne recyklovateľné
- Chemicky inertné
- Vysoká teplota tavenia
- Vysoká čírosť
- Ultraľahké
- Dobrá odolnosť proti nárazu
- Dobre umývateľné

nFORM Ultralight Systém skládání outdorového nádobí: Použitý materiál
  - Maximálne prenosný systém, všetko dôležité je zložené v kompaktnom a ultraľahkom sete. Tieto sady riadu sú predurčené pre horolezectvo, pešiu turistiku, cykloturistiku, alebo iné akcie kde oceníte ľahkosť a kompaktnosť. Ultralight systém nFORM GSI je dokonalým plne integrovaným, skladacím riešením pre vaše rýchle a priestorovo minimalizované cestovanie. Pokiaľ cestujete sami, alebo s partnerom, máte ideálne riešenie ponúkajúce komfortné hrnce, misy, hrnčeky, variče aj palivo, doplnené príborom integrovaným do malého priestoru a nízkej váhy… Ultralight je jednoducho osvietením moderného pobytu prírode…

Vlastnosti:

  • Set riadu pre 2 osoby
  • Trojvrstvový Teflon® tvrdený technológií Radiance®
  • Vnútorná stupnica objemu
  • Odolný a ľahko umývateľný materiál
  • Skladný systém nform Ultralight
  • Perforovaná pokrievka
  • Nalievací zobáčik
  • Obsah balenia:
    1 ks hrniec 1,8l
    2 ks hrnček s neoprénovým termoobalom a viečkom s náustkom 590 ml
    2 ks miska 590 ml
    2 ks skladacie vidlička / lyžica
    1 ks obal / umývadlo na sadu
Art.No.: 50248, EAN: 0090497502484
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz