sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Dámske oblečenie » Bundy a vesty » Vesty

Vesta Piz Boe Vest Women's

Piz Boe Vest Women's

NAŠA CENA    213.8 EUR
 
BEŽNÁ CENA285.1,-
UŠETRÍTE71.3,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Ľahká a zbaliteľná dámska vesta na skialpinizmus a skitouring s vlnenou izoláciou Swisswool®. Pre tých, ktorí vedia, že menej je niekedy viac.
Veľmi ľahká dámska vesta Ortovox Piz Boe Vest je vhodná na náročné aktivity ako skialpinizmus, skitouring a vysokohorská turistika. Vlnená izolácia Swisswool® izoluje teplo aj za mokra a má skvelé termoregulačné vlastnosti. Odolný vrchný materiál Pertex® Quantum s ripstop väzbou odpudzuje vodu a je odolný voči vetru. Vďaka strečovým panelom z materiálu Merino Naturtec Light sa prispôsobí aj pri dynamických pohyboch. Jedná sa o technicky prepracovaný kúsok oblečenia, ktorý udrží Vaše telo v teple a pohodlí počas akejkoľvek športovej aktivity v horách.

Zónová konštrukcia
Komfort a voľnosť pohybu sú podporené strečovými panelmi Merino Naturtec Light, ktoré sa nachádza v podpazuší a na zadnej strane ramien. Na vnútornej strane panelov je vyčesaná Merino vlna, pre lepšiu absorpciu vlhkosti a zachovanie komfortu. Často na sebe budete mať batoh, preto sú švy na ramenách posunuté nižšie, aby nedošlo k ich poškodeniu a nosenie bolo komfortné. Dve priestranné hrudné vrecká sú umiestnené vyššie pre komfortný prístup aj cez bedrový pás batohu. Vrecká možno použiť aj na vetranie, pretože sú podšité sieťovinou.

Merino Naturtec Light
Merino Naturtec Light je bezmembránový softshellový materiál od švajčiarskej firmy Schoeller®, ktorý je extrémne priedušný a zároveň poskytuje dostatočnú ochranu proti vetru, vode a nečistotám. Vlna na vnútornej strane je priamo natkaná na vonkajší materiál čo zaisťuje ešte vyšší komfort, izoláciu a skvelú reguláciu teploty a vlhkosti. Ošetrený vodeodpudivou DWR úpravou bez obsahu PFC. Plošná hmotnosť materiálu - 175 g/m2.

Pertex® Quantum – odolnosť voči oderu a vetru
Pertex® Quantum je husto tkaný materiál z recyklovaného polyamidu, ktorý je vetruvzdorný a vysoko priedušný. Je ošetrený vodeodolnou DWR úpravou bez obsahu PFC. Je odolný voči oderu a roztrhnutiu. Napriek tomu, že je na dotyk mäkký a poddajný, v teste oderu (test Martindale) dosiahol až 50 000 cyklov. Je veľmi ľahký, priedušný a príjemný na nosenie.

Swisswool® – príbeh s obnoveným chovom švajčiarskych oviec
Prírodné zdroje sú často lepšími materiálmi ako akákoľvek syntetika. Srsť švajčiarskych oviec je toho príkladom. Nie je síce jemná ako merino, ale Ortovox sa rozhodol jej potenciál využiť na izolačné vrstvy a svojím nápadom výrazne pomohol chovu oviec a tamojším farmárom.

Materiál: Pertex® Quantum, Izolácia – 60 g/m2 SWISSWOOL®
Počet vreciek: 2
Strih: Athletic Fit

Art.No.: OVX-61066
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz