sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Doplnky » Rukavice

NAŠA CENA    83 EUR
 
BEŽNÁ CENA110.6,-
UŠETRÍTE27.6,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Skutočne univerzálne dámske rukavice s integrovanými návlekmi pre náročných a nekompromisných skialpinistov. Všestranná zbraň pre náročné lyžiarske túry s dlhými výstupmi a rýchlymi zjazdmi.
Ľahké dámske softshellové rukavice Ortovox Tour Pro Cover Glove dobre fungujú pri výstupe aj zjazde a za každého počasia. Vonkajší materiál je vetruodolný a vodeodolný a prstami zo softshellového materiálu Merino Naturtec Light od švajčiarskej firmy Schoeller® poskytujú maximálnu voľnosť pohybu. Pri pohybe môže teplý vzduch ľahko a rýchlo unikať skrytým vetracím otvorom na chrbte ruky, pričom prekrývajúci sa otvor zostáva uzavretý, keď stojíte na mieste.

Špeciálna konštrukcia
Špeciálnou vychytávkou sú integrované návleky na rukavice z odolného ultraľahkého materiálu Pertex Quantom Pro, ktoré je možné ľahko a rýchlo pretiahnuť cez rukavice a poskytnúť tak dodatočnú ochranu proti snehu, vetru a chladu pri zjazdoch a zostupoch. Rukavice majú mäkkú podšívku zo 100% merino vlny. Izolácia na chrbte ruky je vyrobená z 50% z recyklovanej merino vlny a vďaka nej sú rukavice príjemne teplé, ale nikdy nie príliš horúce. Palec a ukazovák sú vystužené a smart finger umožňuje ovládanie displeja dotykového telefónu.

Hlavné vlastnosti
Rukavice Ortovox Tour Pro Cover Glove majú vystuženú dlaň pre vyššiu mechanickú odolnosť. Na dlani je koža pre dlhú životnosť a dobrú priľnavosť úchopu. Na zápästí je vložka z mäkkého a elastického materiálu Merino Fleece Light, ktorá zabezpečí, že dôležité tepny privádzajúce krv do prstov zostanú vždy v teple. Na zápästí je pútko pre komfortnejšie nasadzovanie.
Dlane rukavíc vyrobené z kozej kože.
Pútko na prste na rýchle vyberanie - slúži tiež na zavesenie rukavíc na karabínu, pričom prsty smerujú nahor, takže ti nebude do nich padať sneh.
Elastické a vysoko priedušné materiály.
Smart finger (možnosť ovládať dotykové displeje).
Podšívka z najkvalitnejšej Merino vlny.
Integrované návleky na rukavice, z neprefúkavého a vodeodolného materiálu Pertex Quantom Pro, ktoré možno ľahko zrolovať a zbaliť do malého vrecka na vrchnej strane zápästia.

Koža pre vyššiu odolnosť a lepšiu priľnavosť
Rukavice majú na dlani jemnú koziu kožu, ktorá je vysoko odolná a predlžuje životnosť. Na najviac namáhaných miestach sú rukavice vystužené druhou vrstvou kože. Na palci a ukazováku nájdete výstuhy z perforovanej kože, ktoré slúžia pre lepší grip v úchope. Vďaka jemnej koži a úprave Smart Finger na palci a ukazováku môžete používať svoj smartfón aj v rukaviciach. Na zápästí je opasok pre jednoduchšie nasadenie.

Skialpinistické rukavice
Rukavice Ortovox Tour Pro Cover Glove sú ideálne na náročný skialpinizmus, kedy potrebujete mať ruky chránené pred chladom, ale nechcete sa zbytočne potiť. Ich vysoká priedušnosť a citlivosť v prstoch ich predurčuje pre fyzicky náročné aktivity ako skialpinizmus a skitouring. Integrované návleky na rukavice zase zabezpečia, že Vám nebude zima pri zjazdoch, alebo na hrebeni keď sa zdvihne mrazivý vietor.

Najkvalitnejšia merino vlna
Ortovox používa iba tú najkvalitnejšiu merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, ktorý časom degraduje iba zanedbateľne a svoje funkčné vlastnosti si zachováva mnoho rokov.
Vlastnosti merino vlny:
Dokáže prirodzene regulovať vlhkosť – absorbuje vlhkosť do svojej vnútornej štruktúry a na povrchu zostáva suchá.
Dokáže prirodzene regulovať telesnú teplotu – má veľký termoregulačný rozsah.
Je 100% šetrná k životnému prostrediu a je ekologicky udržateľná.
Má antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu dokáže neutralizovať pachy.
Je mäkká, neškriabe a je pohodlná pri nosení.
Je nenáročná na údržbu a má dlhú životnosť.

Materiál:
Vrchný 1 - 75% polyamid, 18% vlna, 7% elastan
Vrchný 2 - 100% polyamid
Podšívka: 100% merino vlna
Výplň: 88% vlna, 12% polyester
Dlaň: 100% kozej kože

Art.No.: OVX-56358
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz