sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Pánske oblečenie » Mikiny a svetre

Mikina Fleece Grid Hoody

Fleece Grid Hoody

NAŠA CENA    181.9 EUR
 
BEŽNÁ CENA242.5,-
UŠETRÍTE60.6,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Pánska pružná, ľahká a priedušná mikina, ktorá poskytuje maximálne pohodlie a ochranu aj v extrémnych horských podmienkach. S celoprepínacím zipsom a kapucňou.
Pánska mikina Ortovox Merino Fleece Grid Hoody je skvelou voľbou pre všetkých horolezcov i milovníkov vysokohorskej turistiky, ktorí hľadajú ľahké, priedušné a zároveň odolné a dobre izolujúce oblečenie pre náročné výpravy do hôr.
Podšívka štruktúry mriežky je z vysoko kvalitnej Merino vlny, ktorá výborne odvádza pot a reguluje telesnú teplotu. Kanáliky zároveň vytvárajú vzduchové vrecká, vďaka ktorým mikina skvele tepelne izoluje.

Ergonomické prvky, ktoré chránia
Rovnako dobrá je mikina doma v horskom údolí aj na vrcholkoch tých najvyšších alpských štítov. Veľkou výhodou tejto fleece mikiny je ergonomický strih, ktorý Vám zaistí voľnosť pohybu. Vložka na hrudi z materiálu Merino Fleece Light, ktorá Vás ochráni pred studeným horským vetrom. Skvele sediaca kapucňa, ktorá Vás ochráni pred ostrým horským slnkom či vetrom. Materiál Merino Fleece Grid je dostatočne tenký takže kapucňa Vám skvele sadne aj pod akúkoľvek prilbu. Do veľkého vrecka na hrudi navyše jednoducho schováte mapu alebo topo a ušetríte si tak skladanie ťažkého batohu.

Na všetky alpské dobrodružstvá
Mikina Ortovox Fleece Grid Hoody vyniká svojou skvelou funkčnosťou v tých najextrémnejších podmienkach. Skoro nič neváži a vďaka vaflovej štruktúre je veľmi teplá. Skvele funguje ako v údolí tak aj pri zimnom lezení na vrcholkoch hôr. Je elastická, skvele sedí a je veľmi odolná takže je ideálnym spoločníkom do hôr.

Merino Fleece Grid
Materiál Merino Fleece Grid je ideálny pre dlhé dni strávené v horách. Je ľahký, elastický, vysoko priedušný a má skvelú odolnosť voči oderu.
Tvorí ho podšívka z najkvalitnejšej merino vlny s vonkajším povrchom z polyesteru. Výnimočnosť materiálu spočíva vo vaflovej štruktúre na vnútornej strane. Vďaka technológii pletenia je materiál nielen ľahký a vysoko priedušný, ale zároveň aj skvele izoluje teplo.
Vlna na vnútornej strane je nielen veľmi pohodlná, ale aj výborne odvádza pot a pomáha regulovať teplotu.
Vonkajšia strana je zhotovená z polyesteru, ktorý je veľmi odolný, elastický a podporuje rýchle schnutie. Jeho najväčšou výhodou je jeho tvarová stálosť a skutočne dlhá životnosť. Kombinácia polyesteru a vaflová konštrukcia vnútornej vlnenej strany vytvára neoprénový efekt, kedy sa na vnútornej strane drží teplo vo vzduchových vreckách a vonkajší polyesterový úplet zabraňuje prefúknutiu a vytvára bariéru proti strate tepla.

Najkvalitnejšia merino vlna
Ortovox používa iba tú najkvalitnejšiu merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, ktorý časom degraduje iba zanedbateľne a svoje funkčné vlastnosti si zachováva mnoho rokov.
Vlastnosti merino vlny:
Dokáže prirodzene regulovať vlhkosť – absorbuje vlhkosť do svojej vnútornej štruktúry a na povrchu zostáva suchá.
Dokáže prirodzene regulovať telesnú teplotu – má veľký termoregulačný rozsah.
Je 100% šetrná k životnému prostrediu a je ekologicky udržateľná.
Má antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu dokáže neutralizovať pachy.
Je mäkká, neškriabe a je pohodlná pri nosení.
Je nenáročná na údržbu a má dlhú životnosť.

Materiál: Merino Fleece Grid
Počet vreciek: 2x
Strih: Regular fit
Zips: celoprepínací YKK

Art.No.: OVX-87211
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz