sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Dámske oblečenie » Mikiny a svetre

Mikina Westalpen Hybrid Jacket Women’s

Westalpen Hybrid Jacket Women’s

NAŠA CENA    199.5 EUR
 
BEŽNÁ CENA285.1,-
UŠETRÍTE85.6,- (30%)
DOPRAVAzadarmo
Hybridná technická dámska bunda na aktívny pohyb, ktorá kombinuje izolačnú vlnenú vrstvu Swisswool® a fleece s merino vlnou.
Funkčná dámska bunda Ortovox Westalpen Swisswool Hybrid Jacket kombinuje švajčiarsku vlnu Swisswool® s tasmánskym Merinom v jedinečnom úplete Merino Fleece Grid. Vďaka tejto kombinácii je bunda extrémne ľahká, priedušná a zároveň Vás vždy udrží v teple a pohode. Hruď a ramená s izoláciou Swisswool® sú kryté husto tkaným materiálom z polyamidu, ktorý chráni Vaše najexponovanejšie partie proti vetru.

Tradícia a moderné technológie
Švajčiarska vlna sa snúbi s tasmánskou ľahkosťou. Dámska bunda Ortovox Westalpen Swisswool Hybrid Jacket ponúka jedinečnú kombináciu prírodnej švajčiarskej vlny Swisswool®, ktorá skvele izoluje teplo a materiál Merino Fleece Grid obsahujúceho tasmánske merino.
V najcitlivejších zónach bunda obsahuje zatepľovaciu vrstvu Swisswool® 70 g/m². Jednotlivé zatepľovacie panely sú tvorené plátmi ukrytými v pružnom a vetruodolnom materiáli Tec-Stretch. Materiál Merino Fleece Grid s kanálikovou štruktúrou Vám dodá prekvapivú voľnosť pohybu, pohodlie a vynikajúcu schopnosť izolovať teplo.

Prepracovaný technický strih aj prvky
Bunda je navrhnutá na náročnú fyzickú aktivitu s požiadavkou na vysokú priedušnosť. Je ušitá z vysoko elastického materiálu a má atletický strih. Teplotný komfort zabezpečujú panely izolačnej vrstvy Swisswool®, vyvýšený golier a elastické manžety na rukávoch a spodnom leme bundy. Bunda je vybavená praktickým náprsným vreckom vhodným napríklad na mobilný telefón.

Merino Fleece Grid
Materiál Merino Fleece Grid je ideálny pre dlhé dni strávené v horách. Je ľahký, elastický, vysoko priedušný a má skvelú odolnosť voči oderu.
Tvorí ho podšívka z najkvalitnejšej merino vlny s vonkajším povrchom z polyesteru. Výnimočnosť materiálu spočíva vo vaflovej štruktúre na vnútornej strane. Vďaka technológii pletenia je materiál nielen ľahký a vysoko priedušný, ale zároveň aj skvele izoluje teplo.
Vlna na vnútornej strane je nielen veľmi pohodlná, ale aj výborne odvádza pot a pomáha regulovať teplotu.
Vonkajšia strana je zhotovená z polyesteru, ktorý je veľmi odolný, elastický a podporuje rýchle schnutie. Jeho najväčšou výhodou je jeho tvarová stálosť a skutočne dlhá životnosť. Kombinácia polyesteru a vaflová konštrukcia vnútornej vlnenej strany vytvára neoprénový efekt, kedy sa na vnútornej strane drží teplo vo vzduchových vreckách a vonkajší polyesterový úplet zabraňuje prefúknutiu a vytvára bariéru proti strate tepla.

Swisswool® – príbeh s obnoveným chovom švajčiarskych oviec
Prírodné zdroje sú často lepšími materiálmi ako akákoľvek syntetika. Srsť švajčiarskych oviec je toho príkladom. Nie je síce jemná ako merino, ale Ortovox sa rozhodol jej potenciál využiť na izolačné vrstvy a svojím nápadom výrazne pomohol chovu oviec a tamojším farmárom.
Swisswool® je komfortná izolácia zhotovená z pásov švajčiarskej vlny. Tie sú umiestnené v jednotlivých paneloch bundy, vďaka čomu držia na svojom mieste a neposúvajú sa. Táto vlnená izolácia je ideálna na aktívny pohyb, pretože vlna absorbuje až 35% vlhkosti do svojho jadra, takže aj pri vysokej fyzickej aktivite máte pocit sucha. Navyše pri porovnaní so syntetickým izolačným materiálom degraduje len zanedbateľne a zachováva si svoje vlastnosti mnoho rokov. Neutralizuje zápach, antibakteriálne funkcie, veľký termoregulačný rozsah, absorpcia vlhkosti.

Najkvalitnejšia merino vlna
Ortovox používa iba tú najkvalitnejšiu merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, ktorý časom degraduje iba zanedbateľne a svoje funkčné vlastnosti si zachováva mnoho rokov.
Vlastnosti merino vlny:
Dokáže prirodzene regulovať vlhkosť – absorbuje vlhkosť do svojej vnútornej štruktúry a na povrchu zostáva suchá.
Dokáže prirodzene regulovať telesnú teplotu – má veľký termoregulačný rozsah.
Je 100% šetrná k životnému prostrediu a je ekologicky udržateľná.
Má antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu dokáže neutralizovať pachy.
Je mäkká, neškriabe a je pohodlná pri nosení.
Je nenáročná na údržbu a má dlhú životnosť.

Materiál: Swisswool®, Tec-Stretch, Merino vlna
Počet vreciek: 1x
Strih: Athletic fit
Zips: celoprepínací YKK

Art.No.: OVX-63008
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz