sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Pánske oblečenie » Bundy a vesty » Softshellové a vetruodolné

Bunda Westalpen Softshell Jacket

Westalpen Softshell Jacket
BEŽNÁ CENA446.4,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Pánska odolná a pohodlná softshellová bunda, ktorá je ideálnym spoločníkom na náročné horské lezecké výpravy v lete na skale alebo v zime na ľade.
Funkčnosť a spoľahlivosť je to, čo každý horolezec potrebuje počas náročných alpských výstupov a bunda Westalpen Softshell Jacket to spĺňa do posledného detailu. Vďaka kombinácii materiálov Merino Naturtec Rips, Naturtec Light a vlny poskytuje maximálnu odolnosť, priedušnosť, funkčnosť a komfort. Je to bunda, na ktorú sa môžete spoľahnúť počas náročných výprav do vysokých hôr.
Ergonomicky tvarované rukávy môžete stiahnuť pomocou manžiet na suchý zips. Pás a kapucňu stiahnete integrovanými šnúrkami a je kompatibilný s lezeckou prilbou. Sťahovacie šnúrky sú schované v tuneloch, takže Vás vo vetre nebudú obťažovať.
Golier je vysoký, aby ste aj pri pohľade nahor mali tvár perfektne chránenú. Z vnútornej strany goliera (na brade) nájdete materiál z vlny Merino Mesh, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Merino Mesh absorbuje vlhkosť z dychu a je príjemný aj po navlhnutí.
Bunda má dve veľké vrecká, do ktorých schováte aj mapu, topo a iné potrebné veci. Vrecká sú umiestnené vyššie, a tak sa do nich dostanete aj cez bedrový pás batohu alebo sedací úväzok. Vnútorná strana vreciek je zo sieťoviny a vrecká tak slúžia aj ako otvory na vetranie.
Hlavný zips bundy je dvojcestný, čo oceníte napríklad pri práci s istítkom.

Až Vás hory zavolajú
Hlboké ľadovcové trhliny, mixový terén a nekonečné výhľady na impozantné vrcholy. Na alpských túrach potrebujete oblečenie, ktoré sa prispôsobí každým podmienkam a na ktoré sa môžete 100% spoľahnúť. Pánska softshellová bunda Ortovox Westalpen Softshell Jacket sa len tak niečoho nezľakne. Je odolná, priedušná a pohodlná s výstuhami z húževnatého materiálu Merino Naturtec Rips, hybridného technického materiálu Naturetec light a jemnej merino vlny. Má ergonomický strih a môžete sa na ňu spoľahnúť aj v tých najnáročnejších horských terénoch.

Kombinácia syntetiky a vlny pre maximálnu životnosť a funkčnosť
Merino Naturetec light je pevný softshellový materiál od švajčiarskej firmy Schoeller®. Materiál má vodoodpudivú úpravu, preto sa na ňom nedržia nečistoty a kvapky vody stekajú. Vlna na vnútornej strane rýchlo odvádza pot a hreje aj po prepotení bundy. Na namáhaných miestach je použitý vysoko odolný materiál Merino Naturtec Rips. Vďaka tomu je materiál extrémne odolný voči oderu.

Najkvalitnejšia merino vlna
Ortovox používa iba tú najkvalitnejšiu merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, ktorý časom degraduje iba zanedbateľne a svoje funkčné vlastnosti si zachováva mnoho rokov.
Vlastnosti merino vlny:
Dokáže prirodzene regulovať vlhkosť – absorbuje vlhkosť do svojej vnútornej štruktúry a na povrchu zostáva suchá.
Dokáže prirodzene regulovať telesnú teplotu – má veľký termoregulačný rozsah.
Je 100% šetrná k životnému prostrediu a je ekologicky udržateľná.
Má antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu dokáže neutralizovať pachy.
Je mäkká, neškriabe a je pohodlná pri nosení.
Je nenáročná na údržbu a má dlhú životnosť.

Materiál: Schoeler ® Merino Naturetec light,
Počet vreciek: 2x
Strih: Regular fit
Zips: celoprepínací YKK

Art.No.: OVX-60043
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz