sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Pánske oblečenie » Nohavice

Nohavice 3L Deep Shell Pants

3L Deep Shell Pants

NAŠA CENA    453.2 EUR
 
BEŽNÁ CENA604.2,-
UŠETRÍTE151,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Nepremokavé a veľmi ľahké pánske freeridové nohavice, ktoré Vám poskytnú dokonalú ochranu a vysoký komfort v kombinácii s nízkou váhou.
Pánske nohavice Ortovox 3L Deep Shell Pants sú určené pre najnáročnejších lyžiarov a freeriderov. Či už chcete vysoký komfort, neobmedzený pohyb alebo nízku hmotnosť, tak s nohavicami Ortovox 3L Deep Shell Pants nemusíte robiť kompromisy. Voľný strih spolu s anatomicky tvarovanými kolenami Vám zabezpečí dokonalú voľnosť pohybu aj v náročnom teréne a Vy si tak môžete vychutnať každý oblúk.
  • 3-vrstvový, nepremokavý, 100% vetruodolný a vysoko priedušný materiál Dermizax® EV ošetrený vodeodpudivou DWR úpravou.
  • Inserty zo 100% merino vlny v oblastiach citlivých na chlad (kolená, zadok) - pre čo najvyšší komfort.
  • Materiál je strečový v štyroch smeroch.
  • Voľný strih pre pohodlné vrstvenie a neobmedzený pohyb v prašane.
  • Nastaviteľný pás - sťahovanie na bokoch na suchý zips, pútka na traky - nič Vás nebude tlačiť ani v kombinácii s horolezeckým úväzkom. Pás sa zapína na kovový cvok.
  • Anatomicky tvarovaná oblasť kolien - lepšie sedia a neobmedzujú Vás v pohybe.
  • Jedno predné vrecko - ideálne na drobnosti, ako sú kľúče a peňaženka.
  • Dve extra veľké vrecká na stehnách - do ktorých si môžete uložiť veci ako šál alebo náhradné rukavice. V pravom stehennom vrecku nájdete ľahkú karabínu na pripevnenie lavínového vyhľadávača.
  • Vetracie otvory na zips na bokoch - spolu s výbornou priedušnosťou zlepšujú cirkuláciu vzduchu.
  • Na vnútornej strane nohavíc sú integrované návleky na lyžiarky, ktoré zaisťujú maximálnu ochranu pred vniknutím snehu.
  • Spodná časť nohavíc je vystužená materiálmi Dyneema® a Cordura®, aby odolali hranám lyží alebo mačkám.

Voľný pohyb a dokonalý komfort
Nohavice Ortovox 3L Deep Shell Pants sú vyrobené z odolnej trojvrstvovej membrány. Zároveň majú voľný strih, tvarované kolená a sú strečové, čím umožňujú maximálnu voľnosť pohybu. V partiách náchylných na chlad (kolená, zadok) sa nachádza jemná podšívka zo 100% merino vlny s plošnou hmotnosťou 90 g/m2. Táto podšívka Vás prekvapí svojou príjemnosťou, nelepí sa na pokožku, odvádza vlhkosť od tela, hreje aj za mokra a poskytuje vysoký komfort a pocit sucha.

Pre náročných lyžiarov, bez kompromisov
Ako napovedá samotný názov s nohavicami Ortovox 3L Deep Shell Pants, si dokonale vychutnáte aj ten najhlbší prašan. Môžete sa na ne spoľahnúť aj v tých najnáročnejších zjazdoch a keď Vás pri jazde alebo výstupe začne byť príliš teplo, oceníte aj bočné vetracie zipsy. Vďaka spoľahlivej membráne a podlepeným švom sú pánske nohavice Ortovox 3L Deep Shell Pants veľmi odolné a na Vašich dobrodružstvách Vás budú sprevádzať po mnoho rokov.

Merino Deep Shell s membránou Dermizax® EV
Merino Deep Shell je 3-vrstvový materiál s nepremokavou membránou Dermizax® EV. Ide o neporéznu membránu, ktorú vyrába japonská spoločnosť Toray. Materiál sa ľahko udržuje a má dlhú životnosť. Nepremokavosť je samozrejmosťou. Okrem toho je strečový v štyroch smeroch, čo oceníte pri náročnom pohybe. Podlepené švy a ekologicky nezávadná DWR úprava bez obsahu PFC poskytujú maximálnu odolnosť voči vode.
Plošná hmotnosť materiálu Merino Deep Shell - 130g/m2.
Je odolný, elastický v 4 smeroch a má podlepené švy.
Membrána Dermizax® EV - nepremokavosť - vodný stĺpec 20 000 mm, priedušnosť 20 000 g/m2/24h, 100% odolnosť voči vetru.

Počet vreciek: 3
Vodný stĺpec: 20 000 mm
Priedušnosť: 20 000 g/m2/24hod
Strih: Loose Fit

Art.No.: OVX-70851
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz