sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Dámske oblečenie » Kraťasy

Kraťasy Piz Selva Shorts Women’s

Piz Selva Shorts Women’s

NAŠA CENA    82.7 EUR
 
BEŽNÁ CENA110.2,-
UŠETRÍTE27.5,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Dámske kraťasy Ortovox Piz Selva boli vyrobené s dôrazom na minimalizmus a funkčnosť - ponúkajú základné funkcie, ktoré sú však dotiahnuté k dokonalosti, aby na ne bol spoľah aj v sparných letných dňoch.
Veľmi ľahké, rýchle horské šortky s veľkou voľnosťou pohybu pre horúce dni. Vďaka vysokej odolnosti a pružnosti sa na ne môžete spoľahnúť aj v tých najnáročnejších podmienkach.
Kraťasy sú ako stvorené pre náročné letné výpravy. Vďaka unikátnej kombinácii syntetických a prírodných vlákien materiálu Merino Shield Ultra Light sú kraťasy zároveň ľahké, odolné a pohodlné. Kraťasy sú prispôsobené náročnému pohybu vďaka materiálu spracovaného metódou 4-way-stretch a povrchová úprava DWR zase zaisťuje spoľahlivú vodoodpudivosť. Oceníte ich všade od horských závodov až po dlhé letné alpské túry.

Odolnosť a komfort
Vďaka svojej dĺžke a voľnému strihu sa kraťasy Ortovox Piz Selva hodia predovšetkým pre tých z vás, ktorí sa chcú drsnou krajinou pohybovať rýchlo a naľahko. Nízka hmotnosť však v tomto prípade rozhodne neznamená nízku odolnosť. V štandardizovanom teste oderu Martindale zvládol použitý materiál viac ako 30 000 cyklov, čo je naozaj obstojný výkon. Elastický pás je vďaka tasmánskej merino vlne ešte pohodlnejší ako kedykoľvek predtým – vďaka jej schopnostiam odvádzať pot a regulovať teplotu, budete vždy v suchu a pohodlí. Kraťasy sú ďalej vybavené dvoma vreckami vhodnými na nevyhnutné drobnosti.

Merino Shield Ultra Light
Odolnosť a ľahkosť, materiál Merino Shield Ultra Light je vyrobený z polyamidu a elastanu. Je tenký a elastický vo všetkých štyroch smeroch a zaručuje úplnú voľnosť pohybu bez ohľadu na náročnosť lezenia. Navyše skvele dýcha, rýchlo schne a vďaka vodeodolnej úprave DWR bez obsahu PFC je taktiež vodeodolný.

Najkvalitnejšia merino vlna
Ortovox používa iba tú najkvalitnejšiu merino vlnu z Tasmánie. Merino vlna je materiál, ktorý časom degraduje iba zanedbateľne a svoje funkčné vlastnosti si zachováva mnoho rokov.
Vlastnosti merino vlny:
Dokáže prirodzene regulovať vlhkosť – absorbuje vlhkosť do svojej vnútornej štruktúry a na povrchu zostáva suchá.
Dokáže prirodzene regulovať telesnú teplotu – má veľký termoregulačný rozsah.
Je 100% šetrná k životnému prostrediu a je ekologicky udržateľná.
Má antibakteriálne vlastnosti, vďaka čomu dokáže neutralizovať pachy.
Je mäkká, neškriabe a je pohodlná pri nosení.
Je nenáročná na údržbu a má dlhú životnosť.

Materiál: Merino Shield Ultra Light
Počet vreciek: 2x
Strih: voľný, krátky

Art.No.: OVX-62645
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz