sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Batohy » Turistické batohy » Dámske »

Batoh Traverse 38 S

Traverse 38 S
BEŽNÁ CENA212.7,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Všestranný, funkčný celoročný batoh do hôr na skutočne dlhé túry. Pohodlný chrbtový systém a praktické rozloženie vreciek spoločne s možnosťou uchytenia materiálu z neho robí nenahraditeľného spoločníka pri vašej ceste za dobrodružstvom. Vo variante „S“ pre ľudí s kratším chrbtom.
Všestranný batoh na náročnú viacdennú turistiku v lete aj zime. Polstrovaný chrbtový systém aj popruhy s dômyselným odvetraním Vám pohodlne sedia aj pri ťažšom náklade a pritom nechávajú prúdiť vzduch pre Váš vyšší komfort pri nosení. Keď príde nepriaznivé počasie, svoje veci ochránite praktickou integrovanou pláštenkou. Tá slúži ako dodatočná ochrana batohu, ktorá je vyrobená z robustného vodeodolného materiálu, tvoreného z 72% recyklovaného polyamidu. Praktické sú elastické vrecká aj možnosť uchytenia paličiek či integrovaná sieťka na helmu.

Komfort na dlhé vzdialenosti
Ako je u značky Ortovox zvykom, komfort stavia do popredia a tomu je prispôsobená každá časť batohu Traverse 38S. Vďaka všetkým dômyselným prvkom sa hmotnosť batohu rozkladá rovnomerne. Či už sa chystáte na náročnú letnú turistiku, ferratu alebo na zimnú túru na viac dní, do batohu usporiadate všetko potrebné vďaka jeho veľkému objemu aj praktickým vreckám.

Objemný batoh na náročnú turistiku
Ortovox Traverse 38S je batoh na náročnú viacdennú turistiku, ferratu alebo na zimné túry. Všetko v ňom máte prehľadne usporiadané a vďaka mnohým vreckám a obvodovému zipsu ihneď po ruke. Je vyrobený z odolného materiálu s nepremokavým záterom a integrovanou pláštenkou. Pohodlný chrbtový systém vám pomôže prekonávať naozaj náročné a dlhé túry.

Robustné spracovanie
Napriek nízkej hmotnosti v tejto kategórii turistických batohov je batoh Ortovox Traverse veľmi odolný a pevný. Robic polyamid je materiál tvorený z veľmi pevného nylonu a povrchová úprava polyuretánom z vnútornej strany zvyšuje nepremokavosť. Pri veľkom daždi využijete integrovanú pláštenku. 72% batohu je tvorených z recyklovaného polyamidu, šetríte tak životné prostredie, do ktorého potom s batohom vyrazíte. Avšak stále platí, že či už položíte batoh na kamene, oprite o strom alebo pôjdete v daždi, vybavenie aj samotný batoh zostane nepoškodený av suchu.

Veľa praktických vreciek
Prehľadne riešený vnútorný priestor batohu Vám uľahčí balenie aj následné hľadanie vybavenia. Všetko má svoje miesto. Hlavné vrecko na náhradné oblečenie, jedlo a ďalšie vybavenie. V hlavnej komore je vrecko na rezervoár vody s možnosťou vyviesť hadičku v strede medzi ramennými popruhmi, na ktorom je praktické pútko na jeho uchytenie. Vnútri hlavnej komory je malé skryté vrecko na doklady, cennosti a hotovosť. Foťák alebo mobil môžete uschovať do jedného z dvoch bedrových vreciek. Veko batohu má vnútorné aj vonkajšie vrecko - vhodné pre veci ako sú lekárnička, nôž, čelovka, olovrant a pod. Bočné pružné sieťované vrecká na fľašu vody. Predné strečové vrecko na odloženie bundy alebo iných plochých vecí. Vrecko na mapu na prednej strane batohu.

Turistický batoh na celý rok
Na batoh pripevníte veľké množstvo vybavenia na náročnú turistiku v lete aj v zime. Každé vybavenie má presne svoje miesto a drží pevne na batohu. Pripevnenie aj zložení vybavenia je rýchle a jednoduché. Na batoh pripevníte trekingové palice, prilbu, lyže (A-Skifix), karimatku.

Rýchly prístup do hlavnej komory
Do hlavnej komory sa dostanete dvoma vstupmi. Buď zhora cez sťahovacie veko batohu alebo pomocou obvodového zipsu, vďaka ktorému rozopnete celý batoh ako kufor a ku všetkému máte skvelý prístup. Prehľadnosti v batohu napomáha aj svetlý interiér. To oceníte za šera.

Komfortný chrbtový systém
Chrbtový systém Comfort Contact Back System je tvorený v zónach piatich vankúšov a priestorom medzi nimi, ktorý je dôležitý pre lepšiu cirkuláciu vzduchu. Chrbtový systém prenáša zaťaženie batohu rovnomerne medzi ramená a bedrá. Pre maximálnu fixáciu má batoh bedrový aj hrudný popruh. Súčasťou hrudného popruhu je výstražná píšťalka.

Vo variante s kratším chrbtom "short"
Tento variant batohu “S” je navrhnutý pre ľudí s chrbtom dlhým 36 až 44 cm. Batoh je však možné zakúpiť aj vo variante pre tých z vás, ktorí majú dĺžku chrbta medzi 42 a 50 cm. Dĺžka chrbta sa počíta od 7. krčného stavca po hornú časť panvy. Batoh nie je upravený iba v dĺžke chrbta, ale tiež ide o zmeny v tvare v ramenných popruhov a prispôsobenie bedrového pásu. Batoh tak ideálne padne a pevnejšie drží na chrbte.

Záruka 5 rokov
Hmotnosť: 1235 g
Rozmery: 63 x 27 x 22 cm
Objem: 38 l
Počet vreciek: 9
Materiál: 210 D Robic

Art.No.: OVX-48543
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz