sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Batohy » Turistické batohy » Unisex » Do 20l

Batoh Traverse 20

Traverse 20

NAŠA CENA    111.7 EUR
 
BEŽNÁ CENA148.9,-
UŠETRÍTE37.2,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Všestranný, funkčný celoročný batoh do hôr na kratšie túry aj každodenné nosenie. Pohodlný chrbtový systém, praktické vrecká na zips pre komfortné používanie na horách aj v meste.
Všestranný batoh na turistiku alebo na každodenné nosenie v lete aj zime. Polstrovaný chrbtový systém aj popruhy s dômyselným odvetraním Vám pohodlne sedia aj pri ťažšom náklade a pritom nechávajú prúdiť vzduch pre vás vyšší komfort pri nosení. Keď príde nepriaznivé počasie, svoje veci ochránite praktickou integrovanou pláštenkou. Tá slúži ako dodatočná ochrana batohu, ktorá je vyrobená z robustného vodeodolného materiálu, tvoreného z 72% recyklovaného polyamidu, šetríte tak životné prostredie, s ktorým do neho vyrážate. Praktické sú elastické vrecká aj možnosť uchytenia paličiek či integrovaná sieťka na helmu.
Parametre
Hmotnosť: 715 g
Objem: 20 l
Rozmery: 54 x 27 x 19 cm

Komfort je dôležitý aj pri malom batohu
Ako je u značky Ortovox zvykom, komfort stavia do popredia a tomu je prispôsobená každá časť batohu Traverse 20. Komfortný chrbtový systém s odvetraním, ergonomicky tvarované ramenné popruhy, pohodlný a ľahko nastaviteľný bedrový pás, možnosť pevne pripevniť vybavenie z vonkajšej časti batohu (paličky, helmu).

Vďaka všetkým dômyselným prvkom sa hmotnosť plecniaka rozkladá rovnomerne. Či už sa chystáte na náročnú letnú turistiku, ferratu alebo na zimnú túru, do batohu usporiadate všetko potrebné aj vďaka praktickým vreckám.

Praktický a odolný plecniak na každodenné nosenie
Ortovox Traverse 20 je batoh na náročnú turistiku, ferratu alebo na zimné túry. Všetko v ňom máte prehľadne usporiadané a vďaka mnohým vreckám a obvodovému zipsu ihneď po ruke. Je vyrobený z odolného materiálu s nepremokavým záterom a integrovanou pláštenkou. Pohodlný chrbtový systém Vám pomôže prekonávať naozaj náročné denné túry.

Robustné spracovanie
Napriek nízkej hmotnosti v tejto kategórii turistických batohov je batoh Ortovox Traverse veľmi odolný a pevný. Robic polyamid je materiál tvorený z veľmi pevného nylonu a povrchová úprava polyuretánom z vnútornej strany zvyšuje nepremokavosť. Pri veľkom daždi využijete integrovanú pláštenku. 72% batohu je tvorených z recyklovaného polyamidu, šetríte tak životné prostredie, do ktorého potom s batohom vyrazíte. Avšak stále platí, že či už položíte batoh na kamene, oprite o strom alebo pôjdete v daždi, vybavenie aj samotný batoh zostane nepoškodený av suchu.

Veľa praktických vreciek
Prehľadne riešený vnútorný priestor batohu Vám uľahčí balenie aj následné hľadanie vybavenia. Všetko má svoje miesto. Hlavné vrecko so vstupom na zips je určené pre náhradné oblečenie, jedlo a ďalšie vybavenie. V hlavnej komore je vrecko na rezervoár vody s možnosťou vyviesť hadičku v strede medzi ramennými popruhmi, na ktorom je praktické pútko na jeho uchytenie. Predné menšie vrecko na akékoľvek veci, ktoré chceš mať po ruke napr. mapu. Foťák alebo mobil môžeš uschovať do bedrového vrecka. Bočné pružné sieťované vrecká na fľašu vody. Predné strečové vrecko na odloženie bundy alebo iných plochých vecí.

Komfortný chrbtový systém
Chrbtový systém Comfort Contact Back Ssystem je tvorený v zónach piatich vankúšov a priestorom medzi nimi, ktorý je dôležitý pre lepšiu cirkuláciu vzduchu. Chrbtový systém prenáša zaťaženie batohu rovnomerne medzi ramená a bedrá. Pre maximálnu fixáciu má batoh bedrový aj hrudný popruh. Súčasťou hrudného popruhu je výstražná píšťalka.

Veľkosť chrbta “regular”
Batoh je prispôsobený pre ľudí so strednou dĺžkou chrbta 42-50 cm - na postavu približne 170 až 195 cm. Dĺžka sa počíta od 7. krčného stavca po hornú časť panvy. Batoh nie je upravený iba v dĺžke chrbta, ale tiež ide o zmeny v tvare ramenných popruhov a prispôsobenie bedrového pásu. Batoh tak ideálne padne a pevnejšie drží na chrbte.

Záruka 5 rokov
Hmotnosť: 715 g
Rozmery: 54 x 27 x 19 cm
Objem: 20 l
Počet vreciek: 6
Materiál: 210 D Robic

Art.No.: OVX-48524
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz