sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Pánske oblečenie » Mikiny a svetre

Pánska mikina Cheneil Jacket Man

Cheneil Jacket Man
BEŽNÁ CENA148.5,-
NEDOSTUPNÉZISTIŤ DOSTUPNOSŤ
Bestseller medzi mikinami značky Ferrino v nových, atraktívnych farbách! Materiál Polartec® Thermal Pro ® je známy pre svoju vysokú výhrevnosť, v ktorej nemá v obdobných materiáloch konkurencii. Je mierne strečový, a tak sa prispôsobí konkrétnej postave. Centrálny celoprepínací zips je podšitý ochranou légou, ktorá zabraňuje úniku tepla a zachytávanie zipsu o spodnej vrstvy. Dve bočné vrecká pojmú drobnosti, ktorú chcete mať neustále pri ruke. Vysoký golier chráni krk od mrazu, jemná vnútorná strana efektívne odvádza pot na povrch. Mikina vhodná najmä na turistiku a horolezectvo v zimných podmienkach.
predĺžená ZÁRUKA 3 ROKY
Parametre
Hmotnosť: 480 g

Materiály
Polartec® Thermal Pro®: Použitý materiál
  - Polartec® Thermal Pro® je vizuálne najdynamickejší a technicky najprepracovanejší z termoizolačných materiálov Polartec®. Ponúka sa v širokom sortimente unikátnych vzhľadových úprav a vzorov – z nich mnohé skrývajú pridanú funkčnú hodnotu. Materiály Polartec® Thermal Pro® sú štýlové a ideálne kombinovateľné pre každú príležitosť aj typ aktivity. Inovované verzie s vyšším vlasom dosiahli historicky najvyššieho pomeru tepla k váhe textílie medzi všetkými materiálmi Polartec®. Iné verzie majú vzhľad tradičnej vlny, ale skrývajú skvelé funkčné vlastnosti typické pre fleece. Polartec® Thermal Pro® je najrozmanitejšia modelová rada z našej ponuky.
- 100% polyester

Polartec® Thermal Pro ®
Vysoko výhrevný materiál od osvedčeného výrobcu. Vonkajšia strana sa štruktúrou podobá jemné pletenine, vnútorná strana tvorená príjemným mikrovláknom. Golier je extra vystlaný pre vyššiu výhrevnosť a pohodlie. Vďaka jeho prirodzené pružnosti sa prispôsobí postave.

Vlastnosti:

  • Výhrevná pánska mikina
  • Celoprepínací zips
  • Dve bočné vrecká na zips
  • Zateplený golier
  • Ochranná léga hlavného zipsu
  • Materiál: Polartec ® Thermal Pro ® - 100% Polyester (302 g / m2)
Art.No.: 20374 (2020)
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz