sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Batohy » Horolezecké

Batoh Trad 28

Trad 28
BEŽNÁ CENA174.4,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Veľmi ľahký horolezecký a batoh, ktorý pevne drží na chrbte, neprekáža, je odolný a pripevníte naň veľa lezeckého vybavenia. Praktický objem aj na viacdenné akcie.
Extrémne ľahký batoh Ortovox Trad 28 je navrhnutý pre horolezcov. Podľa toho je aj vyššie posadené ťažisko. S hmotnosťou sa dostanete na iba 805g. Minimalistický kompaktný design umožňuje pohyb po skale bez nechceného zachytávania. Pri nástupe či zostupe zase oceníte možnosť dômyselného uchytenia lezeckého materiálu.
Výška batohu je navrhnutá tak, aby batoh neprekážal pri záklone hlavy, ani pri pohybe s helmou. Pohodlný prístup do hlavnej komory zaisťuje obvodový zips a vďaka svetlému vnútrajšku v ňom ľahko nájdete všetko, čo potrebujete.

Extrémne ľahký a odolný
Batoh so všetkými doplnkami váži 915 g. Môžete ho ale odľahčiť na 805 g vďaka vyberateľnej duralovej výstuhe chrbtového systému. To oceníte pri viacdĺžkovom lezení, kedy potrebujete ušetriť každý gram.

Objemný horolezecký a VHT batoh
Ľahký horolezecký batoh na viacdĺžkové lezenie. Pevne drží na chrbte a nerozhodí Vaše ťažisko ani v previsoch. Je dostatočne objemný na viacdenné akcie a má mnoho možností uchytenia lezeckého vybavenia. Nadchne Vás pohodlným chrbtovým systémom Full Contact Light Back System a hmotnosťou 915 g. Ortovox Trad 28 sa hodí pre horolezectvo a viacdĺžkové lezenie v Tatrách a Alpách alebo ako odolný služobník horským vodcom.

Odolný batoh do hôr
Batoh je vyrobený z pevného a odolného recyklovaného polyamidu. Pevnosť je zvýšená Ripstop spracovaním a vodoodpudivou DWR úpravou. Batoh vydrží mnoho rokov v rovnakých farbách. Do materiálu batohu je pridávaný UV stabilizátor, ktorý zabraňuje vyblednutiu farieb.

Systém na pripnutie horolezeckého vybavenia
Vnútri batohu pripevníte rezervoár na vodu a hadičku vyvediete v strede batohu medzi ramennými popruhmi. Z prednej strany sú pútka na lezecký materiál: prilba, lano, lyže (A-Skifix), dva cepíny, palice.

Batoh, ktorý pevne sedí na chrbte
Batoh pevne drží na chrbte a vďaka strihu a umiestneniu bedrového popruhu sa Vám nebude kryť s lezeckým úväzkom. Aj výška batohu je nastavená na voľné zaklonenie hlavy aj s prilbou. Vypchaté ramenné popruhy, ergonomický bedrový pás a nastaviteľný hrudný popruh s píšťalkou. To všetko má za výsledok skvelý komfort.

Jednoduchý prístup k veciam
Rýchle a jednoduché stiahnutie – horný vstup do batohu stiahnete pomocou integrovanej šnúrky v golieri s rýchlostným zámkom. Jednoducho stačí stiahnuť, zaklopiť vekom a batoh je pevne uzavretý. Zatiahnutím plastovej spony zámok uvoľníte a otvoríte batoh. Je to skutočne jednoduché a rýchle. Pre lepšiu prehľadnosť v batohu je celé vnútro vo svietivej farbe, ktorá Vám pomôže nájsť veci aj v šere.

Veľkosť chrbta “regular”
Batoh je prispôsobený pre ľudí so strednou dĺžkou chrbta 42-50 cm - na postavu približne 170 až 195 cm. Dĺžka sa počíta od 7. krčného stavca po hornú časť panvy. Batoh nie je upravený iba v dĺžke chrbta, ale tiež ide o zmeny v tvare ramenných popruhov a prispôsobenie bedrového pásu. Batoh tak ideálne padne a pevnejšie drží na chrbte.

Záruka 5 rokov
Hmotnosť: 915 g
Rozmery: 61 x 27 x 17 cm
Objem: 28 l
Počet vreciek: 3
Materiál: 420D Polyamid Ripstop

Art.No.: OVX-48825
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz