sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Batohy » Skialp a Freeride batohy

Batoh Tour Rider 28 S

Tour Rider 28 S
BEŽNÁ CENA170.2,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Univerzálny batoh väčšieho objemu ideálny na dlhšie jednodenné túry alebo freeride. Možnosť prichytenia lyží, snowboardu, snežníc, prilby, cepínu alebo palíc. Vo veľkosti „S“ pre ľudí s kratším chrbtom.
Batoh Ortovox Tour Rider 28S je vďaka väčšiemu objemu ideálnym spoločníkom na celodenné výpravy cez hrebene, ľadovce a zjazdy nedotknutých svahov. Vďaka ergonomickému chrbtovému systému sedí počas zjazdu tak dobre, že ho ani neucítiš a naplno si užijete radosť z jazdy.
Okrem samostatného vrecka na lavínové vybavenie je batoh tiež vybavený popruhmi na uchytenie lyží (A-Skifix aj D-Skifix) či snowboardu alebo snežníc. Má predný aj zadný vstup do hlavnej komory a systém na upevnenie cepínu a turistických palíc. Pre prípad núdze má zabudovanú píšťalku a emergency card, kam si môžete zapísať svoje zdravotné údaje.
Batoh Vám navyše skvele padne vďaka anatomickému strihu, popruhom na presné dotiahnutie batohu k chrbtu, penovému chrbtovému panelu (materiál EVA) a ergonomickým popruhom.

Premyslený systém vreciek
Každé vrecko na batohu má svoj účel a umožňuje Vám mať veci po ruke rýchlo a kedykoľvek. Hlavné vrecko prístupné z vrchnej aj zadnej časti batohu. Hlavné vrecko má priehradku na fľašu vody alebo rezervoár a sponu na pripevnenie - navyše s možnosťou vyviesť hadičku na pravý ramenný popruh. Ďalej má hlavné vrecko vnútorné vrecko na uloženie drobností – dokladov, hotovosti a cenností. Vrchné vrecko na drobnosti s praktickým pútkom na kľúče. Oddelené predné vrecko na lavínovú výbavu s výrazne označeným pútkom zipsu pre rýchlu orientáciu počas núdzovej situácie. Predné vrecko na zips – na mapu a buzolu. Kapsička na bedrovom páse - na mobil, kameru, GPS. Sieťka na prilbu je uložená vpredu batohu s praktickým zipsom.

Systém prichytenia vybavenia
Na batoh Ortovox Tour Rider 30 pripevníte všetko nevyhnutné vybavenie na deň strávený v horách. Každé vybavenie má svoje miesto, je uchytené pevne a nasadenie aj zložení je rýchle a jednoduché. Lyže (D-Skifix aj A-Skifix)/snowboard/snežnice, jeden cepín, palice, prilba

Praktický, prehľadný a výkonný batoh
Okrem hlavnej komory, do ktorej sa dostanete spredu alebo cez chrbát, ponúka batoh aj ďalšie praktické vrecká na uloženie drobnejšieho vybavenia. Batoh Ortovox Tour Rider 30 je kompatibilný s hydratačným systémom a je vybavený všetkými štandardnými prvkami skialpových batohov, medzi ktoré patrí samostatné vrecko pre bezpečnostné lavínové vybavenie, či výstražná píšťalka. Batoh je navyše vďaka penovému chrbtovému panelu, ergonomickým ramenným popruhom a popruhom pre presné dotiahnutie vždy pohodlný a skvele Vám padne.

Robustné spracovanie
Na batoh je použitá extrémne ľahká, trvanlivá a vysoko odolná polyesterová tkanina Polyester 600D (PFC FREE). PU záter na vnútornej strane dodáva batohu potrebnú vodeodolnosť, ktorá je ďalej posilnená DWR (vodeodolnou) úpravou na jeho vonkajšej strane.

Chrbtový systém Full-Contact-Light
Tento chrbtový systém z 3D peny je ľahký ale zároveň komfortný. Jednou z hlavných predností systému Full-Contact-Light je, že dokáže rovnomerne rozložiť záťaž medzi bedrový popruh a mierne vypolstrované ramenné popruhy. Pevnému zaisteniu na chrbte pomôže aj široký bedrový pás s praktickým vreckom a hrudný popruh (opatrený núdzovou píšťalkou).

Vo variante s kratším chrbtom "short"
Tento variant batohu “S” je navrhnutý pre ľudí s chrbtom dlhým 36 až 44 cm. Batoh je však možné zakúpiť aj vo variante pre tých z vás, ktorí majú dĺžku chrbta medzi 42 a 50 cm. Dĺžka chrbta sa počíta od 7. krčného stavca po hornú časť panvy. Batoh nie je upravený iba v dĺžke chrbta, ale tiež ide o zmeny v tvare v ramenných popruhov a prispôsobenie bedrového pásu. Batoh tak ideálne padne a pevnejšie drží na chrbte.

Záruka 5 rokov
Hmotnosť: 890 g
Objem: 28 l
Počet vreciek: 7
Materiál: 600D Polyester recyklovaný

Art.No.: OVX-46097
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz