Casus Grill je novou verziou a ekologickú transformáciou hliníkového grile, vyrobené z trvanlivých nekovových materiálov. Tento jednorazový gril je účinnejší, prakticky bez odpadu a bezpečnejšie, a možno na ňom pripraviť naozaj chutné jedlo!
Casus Grill je novou verziou a ekologickú transformáciou hliníkového grile, vyrobené z trvanlivých nekovových materiálov. Tento jednorazový gril je účinnejší, prakticky bez odpadu a bezpečnejšie, a možno na ňom pripraviť naozaj chutné jedlo!
Vlastnosti
Hmotnost: 1,1 kg Rozmery: 24x32x5 cm (balení)
Úspešná vízia úplne ekologického grilu na jedno použitie, vyrobeného len z prírodných materiálov, sa zrodila počas karavanového zájazdu do Álp 2009. Na poliach, v horách, lesoch i okolo popolníc boli všade pohádzané hliníkovej misky od jednoúčelových grilov.
Náš Casus Grill je ekologický a schopný rozkladu pôsobením mikroorganizmov. Balenie obsahuje brikety z dreveného uhlia, ľahké izolačné lávové kamene a škatuľu z tenkej lepenky s grilovacou mriežkou. Gril dokáže po ľahkom a rýchlom zapálenie ľahko grilovať behom 5 minút, dlhšie ako 60 minút udrží žiar a pohostíte 4 až 6 osôb.
Možno na ňom dosiahnuť vysoké, rovnomerné rozložené teploty, ktorá zabezpečí, že sa pokrm správne prepečie a bude lahodný a chrumkavý. Vďaka schopnosti termálne izolácia znižuje vonkajšiu teplotu pri grilovaní, kedy ho možno dokonca držať rukou, aby hrozilo popálenie.
Je chránený 3 medzinárodnými patetnty.
Vlastnosti:
Pripravený na grilovanie je do 5 minút. Grilovať na ňom možno cca 60 minút a pohostíte 4 až 6 osôb.
Neobsahuje žiadne železo ani hliník, takže doba jeho neškodného rozkladu je veľmi krátka a nezanechá v prírode žiadnu stopu.
Je úsporný a ekologický.
Všetky jeho materiály sú prírodné - drevené uhlie, lávový kameň, bambus a tenká lepenka.
Všetky jeho materiály s výnimkou lávových kameňov sa rozloží pôsobením mikroorganizmov - preto po sebe nezanecháva ŽIADNY odpad.
Vydáva rovnomerný žiar, ktorý je ideálny na opekanie.
Zaisťuje termálne izoláciu, čím znižuje vonkajšiu teplotu pri grilovaní.
Redukuje emisie CO2, pretože využíva výhradne dreveného uhlia.
Je držiteľom medzinárodného patentu grilovacie technológie.
V porovnaní s grily na jedno použitie, bežne dostupnými na trhhu, Casus Gril užíva o 50% menej dreveného uhlia, čo vedie k zníženiu emisií CO2.
V smetiaku alebo na kompostu sa pôsobením mikroogranismů rozloží. Na rozdiel do konvenčných jednorazových grilov - po sebe nezanechá v prírode žiadne stopy hliníka, ktoré nezmizne ani za 200 rokov.
Po použití môžete gril spáliť. V prírode po ňom nezostane nič okrem špeciálnych lávových kameňov. Lávové kamene sa užívajú v pěstitelskáých škôlkach ku skvalitneniu pôdy. Do prírody sa vracajú bez toho, aby akokoľvek škodili životnému prostrediu.
Návod:
Gril postavte na pevný, rovný a nehorľavý povrch a odstráňte z neho grilovaciu mriežku, vyrobenú z tenkej lepenky a bambusových tyčiek.
Najskôr zostavte spodok kartónové krabice, ako je znázornené na obrázku. Štyri držiaky musí byť vytiahnuté na doraz. Na dno krabice nasaďte grilovaciu mriežku a upevnite ju do držiakov.
Brikety podpáľte vo všetkých štyroch rohoch. Neobjaví sa žiadny viditeľný plameň.
Zhruba po 5 minútach bude gril pripravený na použitie. Akonáhle zasadíte grilovací mriežku do držiakov v kartónovej krabici, bude príprava u konca, a vy si môžete užiť grilovanie!
Kde gril užívať:
Gril so sebou môžete s čistým svedomím vziať takmer kamkoľvek - na pláž, do parku, na rybársky výlet i horskú túru. Neexistuje žiadne obmedzenia! Je obľúbený medzi majiteľmi karavnů, obytných áut a lodí.
Gril môžete používať celý rok - počas chladnej zimy pri -10 ° C, vo výškach 2.000 m nad morom aj v horúcom lete na pláži.
Materiál:
Drevené uhlie - brikety z dreveného uhlia, ktoré možno ľahko a rýchlo podpáliť.