sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Vybavenie » Varenie a jedlo » Doplnky

Jednorazový gril Casus Grill

Casus Grill
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Casus Grill je novou verziou a ekologickú transformáciou hliníkového grile, vyrobené z trvanlivých nekovových materiálov. Tento jednorazový gril je účinnejší, prakticky bez odpadu a bezpečnejšie, a možno na ňom pripraviť naozaj chutné jedlo!
Parametre
Hmotnosť: 1,1 kg
Rozmery: 24x32x5 cm (balík)

Úspešná vízia úplne ekologického grilu na jedno použitie, vyrobeného len z prírodných materiálov, sa zrodila počas karavanového zájazdu do Álp 2009. Na poliach, v horách, lesoch i okolo popolníc boli všade pohádzané hliníkovej misky od jednoúčelových grilov.

Náš Casus Grill je ekologický a schopný rozkladu pôsobením mikroorganizmov. Balenie obsahuje brikety z dreveného uhlia, ľahké izolačné lávové kamene a škatuľu z tenkej lepenky s grilovacou mriežkou. Gril dokáže po ľahkom a rýchlom zapálenie ľahko grilovať behom 5 minút, dlhšie ako 60 minút udrží žiar a pohostíte 4 až 6 osôb.

Možno na ňom dosiahnuť vysoké, rovnomerné rozložené teploty, ktorá zabezpečí, že sa pokrm správne prepečie a bude lahodný a chrumkavý. Vďaka schopnosti termálne izolácia znižuje vonkajšiu teplotu pri grilovaní, kedy ho možno dokonca držať rukou, aby hrozilo popálenie.

Je chránený 3 medzinárodnými patetnty.

Vlastnosti:

  • Pripravený na grilovanie je do 5 minút. Grilovať na ňom možno cca 60 minút a pohostíte 4 až 6 osôb.
  • Neobsahuje žiadne železo ani hliník, takže doba jeho neškodného rozkladu je veľmi krátka a nezanechá v prírode žiadnu stopu.
  • Je úsporný a ekologický.
  • Všetky jeho materiály sú prírodné - drevené uhlie, lávový kameň, bambus a tenká lepenka.
  • Všetky jeho materiály s výnimkou lávových kameňov sa rozloží pôsobením mikroorganizmov - preto po sebe nezanecháva ŽIADNY odpad.
  • Vydáva rovnomerný žiar, ktorý je ideálny na opekanie.
  • Zaisťuje termálne izoláciu, čím znižuje vonkajšiu teplotu pri grilovaní.
  • Redukuje emisie CO2, pretože využíva výhradne dreveného uhlia.
  • Je držiteľom medzinárodného patentu grilovacie technológie.

V porovnaní s grily na jedno použitie, bežne dostupnými na trhhu, Casus Gril užíva o 50% menej dreveného uhlia, čo vedie k zníženiu emisií CO2.

V smetiaku alebo na kompostu sa pôsobením mikroogranismů rozloží. Na rozdiel do konvenčných jednorazových grilov - po sebe nezanechá v prírode žiadne stopy hliníka, ktoré nezmizne ani za 200 rokov.

Po použití môžete gril spáliť. V prírode po ňom nezostane nič okrem špeciálnych lávových kameňov. Lávové kamene sa užívajú v pěstitelskáých škôlkach ku skvalitneniu pôdy. Do prírody sa vracajú bez toho, aby akokoľvek škodili životnému prostrediu.

Návod:

  1. Gril postavte na pevný, rovný a nehorľavý povrch a odstráňte z neho grilovaciu mriežku, vyrobenú z tenkej lepenky a bambusových tyčiek.
  2. Najskôr zostavte spodok kartónové krabice, ako je znázornené na obrázku. Štyri držiaky musí byť vytiahnuté na doraz. Na dno krabice nasaďte grilovaciu mriežku a upevnite ju do držiakov.
  3. Brikety podpáľte vo všetkých štyroch rohoch. Neobjaví sa žiadny viditeľný plameň.
  4. Zhruba po 5 minútach bude gril pripravený na použitie. Akonáhle zasadíte grilovací mriežku do držiakov v kartónovej krabici, bude príprava u konca, a vy si môžete užiť grilovanie!

Kde gril užívať:

  • Gril so sebou môžete s čistým svedomím vziať takmer kamkoľvek - na pláž, do parku, na rybársky výlet i horskú túru. Neexistuje žiadne obmedzenia! Je obľúbený medzi majiteľmi karavnů, obytných áut a lodí.
  • Gril môžete používať celý rok - počas chladnej zimy pri -10 ° C, vo výškach 2.000 m nad morom aj v horúcom lete na pláži.

Materiál:

  • Drevené uhlie - brikety z dreveného uhlia, ktoré možno ľahko a rýchlo podpáliť.
  • Kameň - Izolačné ľahký lávový kameň.
  • Kartón - Krabice z tenkej lepenky.
  • Grilovacia mriežka - Prírodné bambus.
Art.No.: 20190429
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz