sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Pánske oblečenie » Tričká a košele

Pánske tričko Mountain Chain Men T-Shirt

Mountain Chain Men T-Shirt
BEŽNÁ CENA48.1,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Na šport alebo na posedenie s priateľmi - toto príjemné tričko vás bude sprevádzať kamkoľvek. Pohodlie dodáva prírodný materiál ProModal®, čo je vylepšená varianta Modalu®, ktorý je charakteristický svojou jemnosťou a odolnosťou. Antibakteriálne zložku dodáva Tencel®, prímes elastanu má na starosť tvarovú stálosť. To všetko zdobené potlačou na hrudi. Pre všetkých, ktorí si potrpia na pohodlie a funkčnosť!

Materiál:

Modal®:
Prírodný materiál vyrobený z bukového dreva. Tajomstvo úspechu tkvie v čistej bukové celulóze, ktorá je vyrábaná a spracovávaná v rakúskom meste Lenzing, kde je kontrolovaný výrobný proces od dreva až po cieľový produkt. Vysoká kvalita vlákna dodáva odevu výnimočnú jemnosť odolnosť.

Okrem iného, ​​pri spracovaní tohto materiálu sa používa minimum chemikálií a pri farbení je spotrebovaný oveľa menej farbív než u bavlny. S touto myšlienkou sa stotožňuje spoločnosť Chillaz - čo najmenší dosah výroby na životné prostredie. Aj preto sa všetky produkty vyrába v Rakúsku.

Tencel®
Vlákno vyrobené z celulózy eukalyptového dreva, ktoré pochádza z udržateľných zdrojov - austrálskych a tasmánskych fariem. Výrobným procesom vzniká jemné vlákno s antibakteriálnymi vlastnosťami, ktoré navyše pocitovo chladí ako polyester. Tencel® je schopný absorbovať o 50% viac vlhkosti ako bavlna, takže odvod vlhkosti je naozaj rýchly a porovnateľný so syntetickými vláknami.

Vlastnosti:

  • Pánske tričko z príjemnej zmesi prírodných a syntetických materiálov
  • ProModal® je inovovaný Modal®, ktorý je ešte jemnejšia
  • Tencel® efektívne odvádza vlhkosť, je antibakteriálny a navyše príjemne chladí
  • Potlač na hrudi s prírodnou tematikou
  • Voľný strih neobmedzuje v pohybe
  • Hodí sa na šport i voľný čas
  • Materiál: 45% bavlna, 32% ProModal®, 13% Tencel®, 10% elastan
Art.No.: 202258-1
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz