sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Údržba a oprava » Pracie a čistiace prostriedky

Set pracích prostredků Set 3 pracích gelů

Set 3 pracích gelů
BEŽNÁ CENA14.1,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Sada obsahuje 3 pracie gely na báze prírodných rastlinných saponínov z mydlových orechov pre najšetrnejšie pranie športového oblečenia. Spoľahlivo odstráni nečistoty, zároveň plne zachovajú funkčnosť všetkých špeciálnych materiálov používaných na súčasné športové oblečenie. Nezanechávajú v bielizni zvyšky pracieho prostriedku, ktoré zanášajú dutá textilné vlákna a tiež dráždi pokožku.

Zloženie:

Sport Merino: 5-15% extract z mydlových orechov, neiónový tenzid rastlinného pôvodu, lanolín,

Šport Neutral: 5-15% extract z mydlových orechov, neiónový tenzid rastlinného pôvodu,

Sport Function: 5-15% extract z mydlových orechov, neiónový tenzid rastlinného pôvodu,

Produkty neobsahujú:

ropné látky, fosfáty / fosfonáty, optické zjasňovače, enzýmy, syntetickú parfumáciu ani farbivá.

určené:

Sport Function: na najšetrnejšie pranie funkčného textilu, najmä bielizne z dutých vlákien či mikrovlákien a všade tam, kde má bielizeň aj po vypraní tendenciu zapáchať. Spoľahlivo odstráni nečistoty, avšak plne zachováváv funkčnosť všetkých špeciálnych materiálov používaných na súčasné športové oblečenie. Obsahjue koloidné striebro, ktoré pôsobia proti baktériám a plesniam.

Šport Neutral: na najšetrnejšie pranie funkčného textilu, najmä bielizne z dutých vlákien či mikrovlákien, membránových materiálov a bavlny. Plne zachováva funkčnosť všetkých špeciálnych materiálov používaných na súčasné športové oblečenie. Bez parfumácie, vhodný aj pre citlivú pokožku.

Šport Merino: pre najšetrnejšie pranie vlnených odevov a funkčnej bielizne z merino vlny. Lanolín pomáha zachovať prirodzené vlastnosti vlny - tepelnoizolačné a termoregulačné funkciu, odpudzovanie vlhkosti a pohlcovanie pachov. bez parfumácie a enzýmov, nedráždi citlivú pokožku, nenarušuje vlnené vlákno.

Art.No.: teal07
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz