sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Batohy » Turistické batohy » Unisex » Do 20l

Batoh Traverse Light 20

Traverse Light 20

NAŠA CENA    114.8 EUR
 
BEŽNÁ CENA153.1,-
UŠETRÍTE38.3,- (25%)
DOPRAVAzadarmo
Vyššie, rýchlejšie, ďalej. Traverse Light 20 Vás presvedčí nízkou hmotnosťou a množstvom funkčných prvkov. Ideálny spoločník na horský beh a rýchle horské túry.
Ultraľahký, prispôsobivý technický batoh Traverse Light 20 skvele sedí na chrbte a dokonale objíme Vaše telo, čo z neho robí ideálneho spoločníka pre rýchly pohyb v horách. Chrbtový systém Airvent Back System poskytuje dobrú cirkuláciu vzduchu a dostatok pohodlia pri nosení. Na ramenných popruhoch je v troch vreckách miesto pre 500 ml mäkkú fľašu na vodu, mobilný telefón a tyčinku. Helmu a paličky je možné na batoh pripevniť behom okamihu.

Skvele sedí na chrbte
Batoh má ergonomický strih, ktorý obopne Vaše telo a sedí pevne na chrbte. Pre ešte lepšie posadenie ťažiska ešte bližšie k chrbtu môžete batoh skomprimovať a to pomocou jeho stiahnutia cez ramenný popruh. Toto je možné jednoducho vykonať aj s batohom na chrbte. Odnímateľný bedrový pás, ako aj odnímateľný hrudný popruh, zaručujú obopnutie tela aj pri veľkom zaťažení.

Robustný a ekologický
V záujme udržateľnosti je vonkajší materiál batohu zo 72 % recyklovaný. Celý batoh je vyrobený z materiálu Polyamid 210D ROBIC, ktorý sa skladá zo 72% recyklovaného polyamidu a z 28% polyamidu. ROBIC polyamid je materiál tvorený z veľmi pevného nylonu a povrchová úprava polyuretánom z vnútornej strany zvyšuje nepremokavosť, vďaka čomu je Traverse Light extrémne robustný a odolný.

Premyslený systém vreciek a uchytenie
Batoh má niekoľko praktických vreciek a uchytenia. Každé má svoj účel a dovoľuje mať veci po ruke, kedykoľvek je to potrebné.
Hlavná komora má sponu na pripevnenie rezervoáru s vodou s možnosťou vyviesť hadičku stredom batohu medzi ramennými popruhmi.
Predné vrecko na zips - na mapu, topo a buzolu.
Tri elastické vrecká vpredu na ramenných popruhoch - 500 ml mäkkú fľašu na vodu, mobilný telefón a tyčinku.
Elastické bočné vrecko na fľašu s vodou alebo vetrovku.
Uchytenie pre skladacie paličky.
Bočné sťahovanie - slúži tiež na uchytenie paličiek.
Batoh má všité vrecko s EMERGENCY CARD - kartička s osobnými a zdravotnými údajmi.

Odvetraný chrbtový systém
Chrbtový systém Airvent Back System poskytuje dobrú cirkuláciu vzduchu a dostatok pohodlia pri nosení vďaka rebrovanej sieťovine a perforovanej pene. Ergonomicky tvarované, priedušné ramenné popruhy zároveň rozkladajú váhu rovnomerne po celom tele.

Veľkosť chrbta “regular”
Batoh je prispôsobený pre ľudí so strednou dĺžkou chrbta 42-50 cm - na postavu približne 170 až 195 cm. Dĺžka sa počíta od 7. krčného stavca po hornú časť panvy. Batoh nie je upravený iba v dĺžke chrbta, ale tiež ide o zmeny v tvare ramenných popruhov a prispôsobenie bedrového pásu. Batoh tak ideálne padne a pevnejšie drží na chrbte.

Záruka 5 rokov
Hmotnosť: 410 g
Rozmery: 52 x 24 x 20 cm
Objem: 20 l
Počet vreciek: 2
Materiál: 210 D Robic

Art.No.: OVX-48553
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz