sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino »

batoh RESCUE 45

RESCUE 45
BEŽNÁ CENA169.8,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Záchranársky batoh vyvinutý v spolupráci s S.N.A.T.E. (Scuola Nazionale Tecnici del soccorso alpino), je určený predovšetkým pre potreby horskej služby.Úchyt na lano, lyže, teleskopické palice a ďalšie vybavenie. Pláštenka. Kompatibilný s hydrovakom. Testované v laboratórií HIGHLAB.
predĺžená ZÁRUKA 3 ROKY
Parametre
Hmotnosť: 1350 g max
Hmotnosť: 1050 g min - bez zadného panelu, bedrového pásu, krytu batohu a vrecka na vysielačku
Objem: 45 l

Je určený predovšetkým pre potreby horskej služby, jeho univerzálnosť spĺňa všetky požiadavky na nerovnom teréne v zime, v noci alebo pri záchranných akciách.

Umožňuje jednotlivcovi preniesť maximum vybavenia.

Nosný systém :  Chrbát A.C.T. – Vystužený polyethylenový chrbtový panel s možnosťou vybratia s duralovými výstuhami – Ramenné popruhy s hornými stabilizačnými doťahmi – Bedrový pás s možnosťou skrytia a odnímateľným polstrovaním.

Vrecká : Vrecko vo veku s vnútorným bezpečnostným vreckom – Vrecko na sondu/lopatu – Odnímateľné vrecko na ramennom popruhu na rádiostanicu

Vybavenie : Farby uľahčujúce dobrú viditeľnosť – Vrecko na sondu/lopatu – Bočný úchyt na lyže vybavený suchým zipsom pre maximálne zaistenie – Dva úchyty na cepín alebo trekové palice s možnosťou skrytia – Úchyt na lano pod vekom batoha – Úchyty na materiál – Možnosť využitia vaku na vodu – Kompresné popruhy – Hrudný pás s bezpečnostnou píšťalkou – Predné kompresné popruhy – Pláštenka na batoh.

Doporučené doplnky -  batoh Valanghivo ( 75444 ) – Batoh Port corda ( 77199 )

Art.No.: 75051
Podobné produkty
Odporúčané produkty
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz