sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino »

ponožky Lasting TWW

Lasting TWW
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Celoročné trekingové ponožky, ideálny odvod potu s antibakteriálnou úpravou pomocou materiálu SKINLIFE, elastická bandáž na priehlavku, nad pätou a na chodidle ochranná zóna, na špici jemný šitý šev rosso.

MERYL SKINLIFE® - 100% polyamide
Bakteriostatické nylónové vlákno, ktoré udržuje za každých podmienok na pokožke prirodzenú bakteriálnu rovnováhu a zaručuje tak príjemný pocit sviežosti aj pri intenzívnej telesnej námahe. Ľudská koža má prirodzený výskyt baktérií. Vysoké množstvo baktérií, rovnako ako úplná absencia je zdrojom mnohých problémov (alergií, zápachu, chrôb). Meryl Skinlife® neznižuje množstvo baktérií nížšie než je prirodzená hodnota pre kožu.
Polycolon
Špeciálne upravený polypropylen od firmy Schoeller. Polycolon je syntetické vlákno, ktoré je veľmi pevné a má veľmi vysokú odolnosť proti oderu, na dotyk však zostáva mäkké a príjemné. Dodáva pletenine vysokú životnosť a stály tvar. Polycolon má výborné transportné vlastnosti pre odvod vlhkosti.
Lycra
Lycra je obchodný názov pre elastan firmy DuPont® Nikdy sa nepoužíva samostatná, ale kombinuje se napríklad s nylonom. Toto elastické vlákno je používané od šesdesiatych rokov 20. storočia, najprv ako podporný materiál a neskôr na výrobu módnych jemných punčoch.

Art.No.: TWW
Podobné produkty
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz