sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino »

rukavice ATOM

ATOM
BEŽNÁ CENA25.1,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Bežecké rukavice vhodné aj ako termo vložka do všetkých typov Ferrino rukavíc z materiálu Outlast.
predĺžená ZÁRUKA 3 ROKY
Parametre
Hmotnosť: 50 g Veľkosť. L/XL

Materiály
Outlast®: Použitý materiál
  - Outlast vyniká predovšetkým výbornými termoregulačnými vlastnosťami. Princípom dosiahnutia týchto vlastností sú špeciálne miniatúrne mikrokapsule, zapustené do látky. Tieto kapsule obsahujú tzv. PCM (phase change materials). Tato technológia spočíva v tom, že na základe teplotných zmien organizmu, či ovzdušia, sa mení skupenstvo materiálu PCM. Behom zmeny skupenstva totiž dochádza ku značnej absorpcii, či naopak k uvoľneniu energie, čiže tepla, ktorú tak PCM dodáva / odoberá organizmu.
Vznik materiálu sa datuje do roku 1988, kedy americká NASA spustila program spolupráce so súkromnými firmami ohľadom vývoja teplotne adaptabilných materiálov pre svojich astronautov. Dnešný outlast bol pôvodne určený pre rukavice a obleky kozmonautov, kedy mal zahrievať, či chladiť kozmonautové telo podľa momentálnej potreby (napr. náhly výstup do chladného kozmického priestoru).

    Použitie Beh, termo vložka
  • Materiál Outlast vďaka svojim výnimočným tepelným a priedušným vlastnostiam udržuje pokožku v suchu a v teple pri nízkej hmotnosti a objeme materiálu.
  • Elastická manžeta
Art.No.: 55802
Podobné produkty
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz