sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Outdoorové oblečenie » Údržba a oprava » Pracie a čistiace prostriedky

prací prostředek BASE WASH

BASE WASH
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Prací prostriedok na syntetickú funkčnú spodnú bielizeň a ponožky. Perie bezpečne, jemne, oživuje štruktúru materiálu a urýchľuje sušenie.
Parametre
Objem: 300 ml

Prací prostriedok na syntetickú funkčnú spodnú bielizeň a ponožky. Perie bezpečne, jemne, oživuje štruktúru materiálu a urýchľuje sušenie. Jednoduché použitie na všetku syntetickú funkčnú spodnú bielizeň nosenú priamo na tele. BaseWash jemne odstraňuje zápach pri zachovaní jemnosti odevu. Pred praním aplikujte nezriedený BaseWash na zatvrdnuté staré škvrny. Odstráňte všetky neprateľné časti. Riaďte sa inštrukciami na etikete. Nepoužívajte aviváž. Nepoužívajte na vodeodolné odevy.
  • Pranie v práčke: Vložte odev(y) do práčky. Pridajte 1 plné viečko (50ml). Po použití viečko vypláchnite. Perte v súlade s inštrukciami na etikete.
  • Ručné pranie: Namočte odev(y) do teplej vody v umývadle alebo inej nádobe. Pridajte pol viečka (25ml). Po použití viečko vypláchnite. 3x vyžmýkajte v čistej vode.
  • Sušenie: Na vzduchu alebo v sušičke pri nízkej teplote, pokiaľ to umožňujú inštrukcie na etikete. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neužívať vnútorne. Chráňte oči.
  • Art.No.: NIK-141
    App Store Google Play

    informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz