sk cz
logo

Infolinka: +420 776 800 070, Po-Pia 10:00-18:00
KATEGÓRIE
OD 40 EUR DOPRAVA ZADARMO, 452 VÝDAJNÝCH MIEST.
Ferrino » Obuv » Doplnky a starostlivosť o obuv

Vložky do obuvi Earthbound Active Comfort

Earthbound Active Comfort
BEŽNÁ CENA31.9,-
TENTO TOVAR UŽ NEMÁME V PONUKE
Špičkové anatomické vložky do trekové a športovej obuvi. Praktický efekt na sebe pocítite už po jednom dni nosenia. Chodidlá v tvrdých topánkach nebolí, pri dlhšom státí nepália, topánky sú podstatne pohodlnejšie. Vložka mierne koriguje vady došľapu (pronácia a supinácia) a napomáha správnemu držaniu tela.

Pre všetky typy trekovej obuvi a bežeckých, športových a tréningových topánok s vyberateľnou vložkou. Pre užívateľov hľadajúcich perfektnú oporu chodidla, maximálny komfort pri chôdzi, trekingu a iných športových aktivitách. Pre tých, ktorí hľadajú produkt z recyklovaných a obnoviteľných materiálov, ktorého výroba je ohľduplná k životnému prostrediu.

Vlastnosti:

  • Patentovaný tlmiaci systém 3-Pod™ tlmí nárazy pri došľape a pomáha predchádzať torzii.
  • Podpora klenby PolySorb® z recyklovaného nylonu 66. Zvyšuje podporu klenby a pätnej časti chodidla.
  • Recyklovaná vrchná tkanina so Silpure® antimikrobiálnou úpravou zabraňuje množeniu bakterií zpôsobujúcich zápach. Zároveň pohlcuje vlhkosť a tým zabraňuje vzniku pľuzgierov.
  • Metatarsálna opora klenby rozkladá tlak v spodnej časti priehlavkovej oblasti nohy a zabraňuje bolesti tejto časti nohy i pri celodennom nosení a vysokej záťaži.
  • Tlmiaca zóna v prednej časti vložky pre dodatočné tlmenie došľapu prednej časti chodidla.
  • Recyklovaný EVA korok je mix 65% EVA a 35% korku. Ideálna zmes pre tlmenie nárazov pri došľape.

Praktický efekt pocítite už po jednom dni nosenia. Chodidlá v tvrdých topánkach nebolia, pri dlhšom státí nepália, topánky sú podstatne pohodlnejšie. Vložka mierne koriguje vady došľapu (pronácia a supinácia) a napomáha správnemu držaniu tela.

Art.No.: 2017081702
App Store Google Play

informácie o dostupnosti tovaru na tel: 776 800 070 | email: obchod@ferrino.cz